Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 302 km

Gewonde bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 21-07-2009, 13.07 uur
Gewonde bij botsing in Vlissingen
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is dinsdagmorgen tenminste één persoon gewond geraakt.

Rond 10.30 vond er op de kruising van de Sloeweg met de Weijevlietweg een botsing plaats tussen twee personenauto's. Omdat er in eerste instantie sprake was van een beknelling met twee gewonden rukten de hulpdiensten massaal uit.


Over de toedracht van de aanrijding is bij de politie nog geen duidelijkheid. Tenminste één slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar verwondingen is eveneens nog geen duidelijkheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-7-2009 om 14:12)
Een rotonde zou zeker een goede oplossing zijn, verkeerslichten zou ook niet al te gek zijn, je staat soms veel te lang te wachten, ook op invoegstrook omdat sommige mensen niet durven door te zetten
Arnold (21-7-2009 om 14:08)
Het is wel raar dat je daar heel lang staat te wachten. want bij dit stuk moet je je onder de tunnel door en niet over de weg! en voor de tunnel hoef je niet te wachten
R (21-7-2009 om 14:04)
Een rotonde is geen oplossing want als het zo druk is kom je er op de rotonde bij bij bossenburg ook niet op omdat de mensen je er toch niet tussen laten. Volgens mij is de oplossing, snelheid bij verlaten A58 naar 50 km/h en op deze kruising stoplichten.
Poema (21-7-2009 om 13:16)
Ik kom hier meerdere malen per dag en sta dan vaak lang te wachten op de weyevlietweg, vooral als net de brug open is geweest. Zeer lastig oversteken dus een rotonde zou hier zeer welkom zijn. Dit haalt ook de snelheid omlaag want sommige mensen rijden tegen de 100 km/h i.p.v. 70.
Cookie-instellingen beheren