Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 2 km

Gewonde bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 21-07-2009, 13.07 uur
Gewonde bij botsing in Vlissingen
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is dinsdagmorgen tenminste één persoon gewond geraakt.

Rond 10.30 vond er op de kruising van de Sloeweg met de Weijevlietweg een botsing plaats tussen twee personenauto's. Omdat er in eerste instantie sprake was van een beknelling met twee gewonden rukten de hulpdiensten massaal uit.


Over de toedracht van de aanrijding is bij de politie nog geen duidelijkheid. Tenminste één slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar verwondingen is eveneens nog geen duidelijkheid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (22-7-2009 om 12:55)
@P.T. Toeristen spekken de kas, maar daar profiteert niemand van die voor de brug staat in de spits, daar staat de hardwerkende zeeuw. Ik denk dat het probleem ligt aan de nieuwe stoplichtinstelling aan het eind v.d. A58. Korter op groen voor de mensen vanaf de A58, dat hakt de stroom in stukjes.
Westerzicht (22-7-2009 om 12:44)
Ik woon zelf in Westerzicht hoorde gister de sirenes en wist gelijk dat het daar weer raak was! Ik rijd zelf al niet meer via die kruising omdat ze je idd er niet tussen laten of zelfs gas bijgeven of met zijn 2-en of 3-en op dat tussenstuk gaan staan zodat je geen vrij zicht meer hebt!
Godsends (22-7-2009 om 08:41)
Mensen die een rotonde geen oplossing vinden kunnen niet autorijden...>ref: Goes...absoluut 1 van de drukste punten in zeeland tijdens de spits....en daar gaat het altijd goed....dus rotnde zeg ik.
P.t. (21-7-2009 om 21:22)
Waarom moet de brug open die zijn tenslotte niet voor schepvaart/jachten gebouwd wel een bekrompen reaktie aangezien toerisme genoeg de kas spekt in zeeland dus ook dankzij de watersport de snelheid eruit halen op welke manier dan ook dat is de oplossing
Dave (21-7-2009 om 21:05)
@Poema: Rotondes zijn niet de oplossing. De brug alleen 's nachts een kwartiertje open zetten is een beter plan. Ben je er dan niet, wacht je tot morgen. Die brug moet altijd tijdens de spitsen open, dwz. om 7.30 en 16.30. Laat dat jachtje met die 2 zoetwatermatrozen maar wachten.
@ poema (21-7-2009 om 20:47)
Ik zou er een verkeersdrempel laten aanleggen, dat haalt de snelheid er wel uit.
Cookie-instellingen beheren