Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 87 km

Traumaheli landt bij woningen Sluiskil

Toegevoegd: 21-07-2009, 20.36 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Een traumahelikopter heeft vanmiddag in Sluiskil flink wat bekijks getrokken door te landen op een grasveldje bij enkele woningen.


De helikopter werd ingezet ter assistentie van twee ambulanceteams die waren opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Louisastraat. Twee brandweerwagens stonden stand-by tijdens het landen en opstijgen van de helikopter.

Met de helikopter, afkomstig uit Rotterdam, is één persoon overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (30-7-2009 om 10:52)
@ Anoniem;De buren hebben toch niks neergezet over dat zwangerschapsvergiftiging niet te vinden is? Ze was bewusteloos, in coma, en ze had zwangerschapsvergiftiging. Dit kan ineens acuut op komen zetten, of je hebt stiekem de verschijnselen al,dat je je niet lekker voelt, maar er niks achter zoekt
Anoniem (28-7-2009 om 17:14)
@ Buren , dat is niet waar, je moet niet gelijk iets invullen , ze was inderdaad zwanger, maar we hebben zelf haar moeder gesproken en ze lag in coma thuis. En ze weten niet hoe, maar een zwangersschapssvergifteging is wel te vinden hoor!
Ikke (23-7-2009 om 10:15)
Die vriend moet ook wel erg geschrokken zijn, hoop dat het goed gaat met moeder en kind.
Buren (22-7-2009 om 12:35)
In de Louisastraat was een dame met acute zwangerschapsvergiftiging in de 24e week. Ze is afgevoerd naar Gent. Ze was gevonden door haar vriend die net uit de ploegen kwam, bewusteloos.
Hoi (21-7-2009 om 21:03)
Ik zag de traumaheli landen vanuit mijn raam, ik dacht al van wth is er aan de hand :)
Cookie-instellingen beheren