Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeiljacht door noodweer op de kant

Toegevoegd: 21-07-2009, 20.43 uur
Zeiljacht door noodweer op de kant
Door: Jan-Willem Kempeneers

THOLEN - De hulpdiensten zijn dinsdag aan het begin van de avond uitgerukt naar de Havenweg in het buitengebied van Tholen. Een zeiljacht was daar door de wind op de kant terecht gekomen.


In eerste instantie werd alleen de blusgroep Tholen gealarmeerd, even later gevolgd door de blusgroep Stavenisse. Ook de het duikteam van Tholen ging naar de opgegeven locatie, nabij de camping bij Strijenham.

Ter plaatse bleek het bootje al tegen de kant te liggen. Een drietal opvarenden waren inmiddels van boord. De duikers van Tholen hebben het jacht vastgelegd met een touw. Een bergingsbedrijf zal het vaartuig later bergen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tony (23-7-2009 om 09:57)
Toeristen zoop zou kunnen maar dat jacht komt uit tholen teminste dat staat op de kont
Truus (22-7-2009 om 20:31)
Het waren toeristen... uit eigen land. Rotterdammers zijn ook niet onsterfelijk. De benen bibberen nog wel hoor! Gelukkig is alles goed afgelopen.
Zoop (22-7-2009 om 11:59)
Weersverwachting: zware windstoten en stevige buien. "kom, laten we in een piepklein zeilbootje het water op gaan". het zullen wel toeristen zijn geweest denk ik dan maar.
Cookie-instellingen beheren