Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man gepakt voor gewelddadige overval

Toegevoegd: 22-07-2009, 11.11 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft op 8 juli een man opgepakt voor een gewelddadige overval in Terneuzen. Dat is nu pas bekend gemaakt.


De overval vond op 20 oktober vorig jaar plaats in een woning aan de Bernhardstraat in Westdorpe. Het slachtoffer werd bedreigd met een steekwapen en ook werd hij vastgebonden. Uit de woning werd destijds computerapparatuur, een GSM en een klein geldbedrag weggenomen.

Deze maand wist de politie een 50-jarige Terneuzenaar in zijn woning aan te houden in verband met de zaak. Hij is ingesloten. Hoe de politie hem op het spoor is gekomen, en of de man al een bekentenis heeft afgelegd, is niet bekend gemaakt.
 
Zie ook:
- Man in eigen woning overvallen (21-10-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (22-7-2009 om 13:58)
Kijk nu vind ik dat de politie zijn werk goed heeft gedaan, en dat vind ik niet snel. Iemand vastbinden in zijn huis en overvallen vind ik echt laag...Grow een paar planten joh..is ook geld zolang het nog ilegaal is.
Piet (22-7-2009 om 12:03)
Dan ben je 50 jaar en doe je zoiets zieligs... Als je na 50 jaar nog geen fatsoen in je heb en denkt zulke dingen te moeten doen dan heb je in mijn ogen je recht op een eventuele terugkeer in de samenleving flink verspild. Maar onze linkse rechters denken daar vast heel anders over
Cookie-instellingen beheren