Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Gewonden bij botsing Terneuzen

Toegevoegd: 22-07-2009, 12.56 uur
Gewonden bij botsing Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Op de Bellamystraat in Terneuzen heeft dinsdagmiddag rond 14:50 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Twee personen raakten gewond.


Het ongeval vond plaats bij de kruising met het Schuberthof. De auto die vanuit deze straat de Bellamystraat in wilde rijden werd wellicht over het hoofd gezien. Een vrouw en een kind die samen in één van de auto's zaten, raakten gewond. De vrouwelijke inzittende van het andere voertuig kwam met de schrik vrij.

De twee voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Priscilla (22-7-2009 om 18:20)
Ik was erbij, ik stond er met mijn auto achter..inderdaad geen voorrang verleend.
Zeeuw (22-7-2009 om 17:32)
Hoe zit het daar met de ambulances? Dit is een nieuwe sprinter, 19135? En de 19133 is dat een nieuwe Chevrolet ofzo en de 19138 is dat die VW container ambulance? Rijden er nu wat nieuw op Zeeuws Vlaanderen rond?
Marie (22-7-2009 om 13:37)
Waarschijnlijk wist de Belgische bestuurder niet dat rechts voorrang heeft daar. Ik betrap mezelf er weleens op dat ik daar iets te hard rijd. Dom. Gevaarlijke straat!
Cookie-instellingen beheren