Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man valt meisjes en vrouwen lastig

Toegevoegd: 23-07-2009, 10.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een onbekende man heeft dit weekeinde meisjes en jonge vrouwen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij zei seksuele handelingen te willen verrichten. Alle slachtoffers konden wegkomen.


Het eerste incident deed zich in de nacht van zaterdag op zondag voor op de Sint Jansdijk in Nieuwvliet. Tussen 23.55 uur en 00.20 uur werden twee meisjes van 14 en 16 jaar lastig gevallen. De man zei de meisjes in het Engels seksuele handelingen bij hem te verrichten. Hij bedreigde de twee met het vuurwapen. De meisjes konden de man echter wegduwen en wegrennen.

Op de Vlaminpolderseweg in Cadzand werden zondag twee jonge vrouwen van 19 en 21 jaar eveneens door de man bedreigd.
 
Dit gebeurde tussen 22.30 uur en 23.00 uur. Deze jonge vrouwen begonnen hard te gillen en renden weg. Ook zij konden dus aan de man ontkomen.

De politie heeft een signalement van de man. Hij had een blanke huidskleur, is 25 á 30 jaar oud en heeft donkerblond haar, dat aan de zijkant kort was. De man heeft een smal postuur en gezicht. Hij was gekleed in een lange wijde broek, een donkere lange jas en hij sprak de meisjes en vrouwen aan in het Engels.

De politie verzoekt getuigen en een ieder die meer weet over deze man zich te melden bij een politiebureau of te bellen naar 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zwarte band (23-7-2009 om 13:07)
Ik hoop dat hij een jonge vrouw treft met de zwarte band karate en dan eens flink "lastig wordt gevallen". En nee dit is niet beledigend of kwetsend want deze "meneer" doet het zelf ook.
Cookie-instellingen beheren