Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Wielrenner aangereden in Nieuwland

Toegevoegd: 23-07-2009, 11.17 uur
Wielrenner aangereden in Nieuwland
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een botsing in Nieuw- en Sint Joosland is gisteren een wielrenner gewond geraakt.

De fietser reed rond 16.00 uur over de Langeweg. Op de kruising met de Vlakeweg kreeg hij geen voorrang van een naderende automobilist. Een botsing was het gevolg.


De wielrenners kwam ten val en moest door de ambulancedienst naar het ziekenhuis worden vervoerd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wielrenner (26-7-2009 om 20:44)
Ja het zal aan de wielrenner liggen. deze had wel voorrang. ik ken het kruispunt ook en het is gewoon onoverzichtelijk. door de bossage zie je niets of een wielrenner daar nu 20 of 40 rijdt als een auto doorkomt zit je er gewoon boven op. sterkte met het herstel
Co (23-7-2009 om 12:41)
Voorrang krijgen en voorrang nemen zijn 2 verschillende dingen. Met een normale snelheid is altijd op tijd te remmen met een fiets. (ik ken het kruispunt). Maar wielrenners rijden als gekken op de openbare weg met materiaal wat niet bedoeld is voor normaal gebruik op de openbare weg.
Cookie-instellingen beheren