Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt weg na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 23-07-2009, 14.50 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft woensdag een 18-jarige man aangehouden nadat hij was weggereden bij een aanrijding.


De man werd rond 22.45 uur opgepakt nadat hij eerder op de Boulevard de Ruijter in Vlissingen tegen de auto van een vrouw uit de gemeente Veere gereden. De Arnemuidenaar was uitgestapt en had samen met de vrouw naar de schade gekeken. Toen deze voorstelde om de politie te bellen, stapte de 18-jarige bestuurder weer in zijn auto en reed weg zonder zijn gegevens achter te laten.

Gelukkig had de vrouw het kenteken genoteerd en gaf dit door aan de politie. Die kon de man even later in zijn woonplaats aanhouden. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal werd hij later weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nao (24-7-2009 om 17:04)
Ja dat is de nieuwe norm,bij mij reed het wagentje ook door,en ik stoppen en wachten,die figuur reed hard door,zonder spiegel,en ik had geen schade,maar dit is asociaal gedrag,en weet de auto te herkennen,dus we spreken mekaar nog.
Ewout (24-7-2009 om 17:00)
Het rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven, leert hij het wel af om de volgende keer weg te rijden. Stommerik
De norm (23-7-2009 om 14:55)
Dat is zeker de nieuwe norm aan het worden wegrijden na een ongeluk.Hij zal toch niet gedronken hebben?
Cookie-instellingen beheren