Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij ongeluk Colijnsplaat

Toegevoegd: 23-07-2009, 14.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
COLIJNSPLAAT - Bij een eenzijdig ongeval in Colijnsplaat is donderdag een man gewond geraakt. Drie anderen bleven voor zover bekend ongedeerd.
 
Het ongeval vond rond 13.15 uur plaats op de Lombokweg. Het voertuig waarin de vier zaten reed door nog onbekende oorzaak van een talud en kwam vijf meter lager op zijn kop tot stilstand in een droge sloot. De brandweer heeft een deur verwijderd om de betrokkenen te bevrijden.
 
De ambulancedienst heeft een man met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Voor zover bekend hoefden de anderen niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggetakeld.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henriette (23-7-2009 om 16:27)
Onbekende oorzaak? Als ik naar mijn werk rij zie ik altijd een aantal mensen voor me slingeren, harder rijden, zachter rijden en waardoor?Juist, mobiele telefoons, tom-tom , administratie doen achter het stuur is ook aan de orde van de dag. Daar zijn ze mee bezig en echt niet met autorijden!
Cookie-instellingen beheren