Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 42 km

Gewapende overval op cafetaria

Toegevoegd: 25-07-2009, 22.01 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Sportlaan in Hulst.


Na sluitingstijd, omstreeks 01.20 uur, wilde een man met een bivakmuts het cafetaria binnenlopen via de toegangsdeur. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een op een wapen gelijkend voorwerp.

Een personeelslid wilde voorkomen dat de man de zaak binnen kwam en probeerde het wapen af te pakken. Hierdoor ontstond tussen hem en de overvaller een schermutseling waarna de dader zonder buit op de vlucht sloeg. Hij liep weg in de richting van het Van Ceulenplein en ging daar de brandgang in richting de Jacob van Lennepstraat.

Door de politie is ter plaatse een onderzoek ingesteld waarbij sporen zijn veiliggesteld. Ook heeft de politie zaterdagmorgen een buurtonderzoek gehouden. Van de overvaller is het volgende signalement bekend: man, lengte 1.70 meter, slank/normaal postuur. De man droeg een groenkleurige anorak tot over de heupen en een donkerkleurige broek.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen verstrekken over deze overval. Zij kunnnen bellen met het servicecentrum van politie Zeeland op het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ari (26-7-2009 om 11:02)
Ja, wat is dit nu voor een signalement.......
Karel (26-7-2009 om 08:09)
Als blank is wordt het vermeld.....
Dennis (25-7-2009 om 22:15)
Huidskleur en taal of dialect zou er ook moeten bijstaan, of zou dat weer in het voordeel van wilders zijn?
Cookie-instellingen beheren