Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Motorrijder (23) omgekomen bij botsing

Toegevoegd: 25-07-2009, 22.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT-JAN TEN HEERE - In het gehuchtje Sint-Jan ten Heere bij Aagtekerke is zaterdagavond een motorrijder omgekomen bij een aanrijding.


De 23-jarige motorrijder uit de gemeente Veere kwam rond 17.30 uur op de Prelaatweg tussen Aagtekerke en Westkapelle in botsing met een 54-jarige automobilist uit de gemeente Veere.

De motorrijder kwam uit de richting van Westkapelle, de automobilist naderde uit de richting van Aagtekerke. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De motor schoot door de botsing onder de auto, welke uiteindelijk in een sloot tot stilstand kwam.

De automobilist bleef ongedeerd. De motorrijder overleed ter plekke. De weg was lange tijd afgesloten voor onderzoek en bergingswerkzaamheden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wkp (26-7-2009 om 12:41)
@ souburger, een ongeluk zit in een klein hoekje, of je nu automobilist, motorrijder of een fietser bent of in een vliegtuig zit. Wellicht was het totaal zijn schuld niet.......dus hou voortaan je clichécommentaar voor je en gebruik je hersens.
Zoop (26-7-2009 om 12:40)
heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Jarno (26-7-2009 om 12:37)
Sterkte toegewenst aan de nabestaanden, de automobilist en ook vooral de eventuele getuigen van het ongeval. @ souburger: Beetje ontoepasselijk om zo'n reactie te plaatsen bij zo'n bericht als dit..
Motor rijder (26-7-2009 om 12:04)
Souburger, zo te zien ben jij iemand die op afstand kan bepalen dat het door te hard rijden is gekomen. Gebruik toch eens je verstand om zulke dingen te zeggen ook voor de nabestaanden. Sterkte voor de nabestaanden
Souburger (26-7-2009 om 11:25)
Sterkte voor de automobilist,zal voor hem ook zwaar zijn,weer een jonge motorrijder,jong en een snelle motor onder zijn kont,ja motorrijders,hopen dat julie er ook iets van leren,dit is al treurig genoeg lijk mij,na bestaande van het slachtoffer heel veel sterkte .
Ivo (26-7-2009 om 11:05)
Ben zelf langs het ongeluk gekomen. Kwam er later achter dat het een hele goede bekende van me is. Ben totaal uit het veld geslagen, zo jong iemand en dan zo uit het leven gerukt. Verschrikkelijk!! Mijn oprechte deelneming voor de famillie, heel veel sterkte met dit ontzettend zware verlies.
Cookie-instellingen beheren