Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 384 km

Keukenbranden zorgen voor schade

Toegevoegd: 25-07-2009, 22.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee keukenbranden hebben zaterdag voor de nodige schade gezorgd. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De eerste brand werd rond 02.45 uur ontdekt in een pand aan de Korte Vest in Sint Maartensdijk. De blusgroepen van Sint Maartensdijk en Sint Annaland werden opgepiept voor het incident. De bewoner kon zelfstandig het pand verlaten. De brand had het vuur vrij snel onder controle.


Vanavond woedde er wederom een keukenbrand. Dit keer was het raak aan de Stroodorpe in Sluiskil. Deze brand ontstond rond 21.35 uur toen de vlam in de pan sloeg bij een woning. Een bluspoging met een deken zorgde er helaas niet voor dat het vuur volledig werd gedoofd.

Een baby, een man en een vrouw die zich in de woning bevonden konden op tijd uit het pand komen, niemand raakte gewond. De brandweer had het vuur binnen tien minuten na de melding onder controle.

De woning liep rook- en roetschade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (26-7-2009 om 17:30)
Oja? wat heeft tie gedaan dan, toen de brandweer kwam stond de keuken in lichterlaaie.
Een kennis (26-7-2009 om 13:08)
Ik ben een kennis van de fam. uit Sluiskil. Ik wil ze veel sterkte wensen met deze ellende van de brand. Ik weet uit ervaring dat dit een rot moment is om mee temaken, Gelukkig mankeren ze zelf niets.
Anoniem (25-7-2009 om 23:46)
Ja, die brand aan de korte veste in Smerdiek, was snel onder controle door het snelle optreden van een buurtbewoner, Dhr Hage.
Cookie-instellingen beheren