Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 53 km

Politie vordert zes rijbewijzen in

Toegevoegd: 25-07-2009, 22.40 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde van meerdere automobilisten het rijbewijs ingevorderd omdat deze onder invloed van alcohol verkeerden.


Een beginnend bestuurder van 30 jaar uit Moerstraten is vrijdagavond rond 21.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed over de Nieuwe Postweg in Tholen toen hij werd gecontroleerd door agenten van de Zeeuwse politie. De man bleek vijf keer teveel gedronken te hebben.

Een 42-jarige Middelburger raakte rond 22.00 uur zijn rijbewijs kwijt nadat hij op de Segeerssingel tegen een paaltje was gereden. Toen de politie ter plekke kwam had de man bloed aan zijn handen en zijn gezicht. De auto was aan de voorzijde beschadigd.
 
Een blaastest mislukte waarop de man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Ook van vier andere bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd. Tijdens een alcoholcontrole op de Spuistraat in Vlissingen werd een 23-jarige automobiliste uit Middelburg betrapt op rijden onder invloed.

Op de Rouaansekaai in Middelburg werd rond 03.00 uur het rijbewijs ingenomen van een 46-jarige Middelburger. Omstreeks 04.00 uur werd een 20-jarige Belg betrapt op Boulevard de Wielingen in Cadzand en een 19-jarige Middelburgse werd rond 05.00 uur op de Vlissingsestraat in Middelburg aan de kant gezet.

Alle bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joeri (26-7-2009 om 18:59)
Dom,dom,dom. Zeker voor de beginnende rijders. Het is iniedergeval een leer,
Tabac (26-7-2009 om 18:30)
Dat krijg je ervan, de prijs van drugs (alcohol) is VEEL te goedkoop. Ze zijn zelfs in de aanbieding bij de supermarkt. Meteen rijbewijs versnipperen en eens een week bij de eerste hulp laten helpen!
Ja-Ja (26-7-2009 om 18:03)
Complimenten aan de politie. Ga zo door!! Pak ze maar flink aan die drankrijders. Hopelijk gaan de rachters ze ook flink straffen. De politiek doet niets. ANWB begin ook een een actie voor o% alcohol in het verkeer! Of kost dat leden??
C (26-7-2009 om 17:43)
Triest...
Marga (26-7-2009 om 17:17)
Helemaal geweldig dat deze zuipschuiten de klos zijn. Geld genoeg om bezopen te worden? Dan ook geld aan een taxi uitgeven. Lopen mag ook. Goedkoper en veiliger dan toch in je eigen auto te stappen.
Tim (26-7-2009 om 13:43)
Goed zo!! Zo mag ik het zien... De politie doet blijkbaar toch nog iets.
Cookie-instellingen beheren