Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 347 km

Wielrenners gewond bij valpartij

Toegevoegd: 26-07-2009, 20.12 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Op de Kanaalweg in Hulst zijn zondag omstreeks 10.30 uur drie wielrenners uit een groep van 19 renners gewond geraakt.

Een 23-jarige man uit Aacken kwam door opgedroogde modder op de weg ten val. Daardoor vielen ook een 51-jarige man uit Sint Niklaas en een 60-jarige man uit Nieuwkerk-Waas. De 51-jarige man liep een gebroken sleutelbeen en nekletsel op; de 60-jarige man had letsel aan zijn sleutelbeen.


Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Sint Niklaas gebracht. De 23-jarige man liep schaafwonden aan armen en benen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjolein (28-7-2009 om 12:11)
Ik snap alle onderstaande reacties niet,die mensen zijn gevallen omdat er modder op de weg lag.In mijn ogen een ongeluk waar ze niets aan kunnen doen.
Xiria (27-7-2009 om 20:59)
Het blijft toch altijd een discussie,tussen de fietsers en de tour/race fietsers. Maar als we allemaal eens ons gezond verstand gebruiken dan kunnen we allemaal lekker fietsen. Gelukkig heb ik en bel op de fiets,maar dan nog word ik voor rotte vis uitgemaakt. Respect voor elkaar zou ik zeggen.
Eenzame fietser (27-7-2009 om 19:31)
Niet alle toerfietsers over een kam scheren a.u.b. Een bel zou verplicht moeten zijn op ALLE fietsen, fietsen in Belgie is een ramp. Groepen Slingerende bejaarden of scholieren met al dan niet een pint op inhalen is ook niet alles, dan bel je netjes en gaan ze slingerend om zitten kijken, tja.
Anoniem (27-7-2009 om 14:23)
Die wielrenners denken altijd dat heel de weg en wegen voor hun zijn, en denken alleen aan zichzelf en niet aan hun medemens!!
Eric (26-7-2009 om 21:33)
Als die wielerterroristen gewoon in Belgie blijven, met hun idioote fietsgroepen, dan kunnen wij hier ook op zondagvoormiddag gewoon buiten komen zonder van de weg af gescholden te worden. Tis een wonder dat er niet meer gebeurd, met al die grote wielergroepen die als gekken door de polder stampen
Fred (26-7-2009 om 21:18)
Moest er eens van komen, de meestal belgiesche wielrenners die hier in het weekend rijden kijken nergens naar en lappen de meeste verkeers regels aan hun laars, als er een de kruising over is volgt de rest blindelings, ook uitwijken voor mede weggebruikers kennen ze niet !
Cookie-instellingen beheren