Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Gewapende overval Hoge zoom Renesse

Toegevoegd: 26-07-2009, 20.18 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Twee gemaskerde mannen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een gewapende overval gepleegd in Renesse.


De mannen drongen rond 04.40 uur de horecagelegenheid aan de Hoge zoom binnen en bedreigden de eigenaar en het personeel met een vuurwapen. De mannen namen een onbekend geldbedrag mee en zijn er te voet vandoor gegaan.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (27-7-2009 om 19:34)
Oordeel pas nadat je echt weet wat er is gebeurt. in renesse is het beter geregeld dan in de rest van zeelands uitgaansgebied. Deze dingen gebeuren helaas, je kan het niet altijd voorkomen, ondanks de goede politie enbeveiliging inzet. er zijn geen gewonden gevallen dat is het belangrijkst.
.e.h.de poorter (27-7-2009 om 00:20)
Ik hoop toch niet dat dit in de country club is geweest want dit zou ik zwaar klote vinden want ik kom er heel graag en het is een tent waar er zelden bonje is
Francois (26-7-2009 om 22:07)
Balen dat Politie ZLD zo groot dekkingsgebied heeft met een minimaal aan agenten. Wat ik me afraag, Hoog zomer nu, dus genoeg politie rondom het uitgaansgebied toch?? Zeker rond het tijdstip 04:40 uur zou je denken. Ik dacht dat bureau Renesse in de zomermaanden 24 uur per dag bemand is.
Anoniempje (26-7-2009 om 20:57)
Zooo egt super triest. Hoop dat het nog goed gaat met het personeel want kom er altijd erg graag feesten..!!! zijn toch geen gewonden gevalle??
Cookie-instellingen beheren