Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Gewonden bij aanrijdingen in Goes

Toegevoegd: 28-07-2009, 11.03 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een aanrijding op de Verrijn Stuartweg in Goes is dinsdagochtend één persoon gewond geraakt. Ook bij een tweede aanrijding raakte iemand gewond.


Door nog onbekende oorzaak werd rond 10.20 uur ter hoogte van het KPN-gebouw een vrouw aangereden door een automobilist(e). De vrouw raakte gewond en moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Korte tijd later, rond 10.35 uur werd op de Van Hogendorplaan een gewonde man gevonden. Volgens de politie is vermoedelijk ook hij aangereden, maar hoe dat precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Het slachtoffer had letsel aan zijn gezicht en werd eveneens door de ambulancedienst behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren