Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist smeert hem na ongeluk

Toegevoegd: 28-07-2009, 23.24 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Seissingel in Middelburg. Een 19-jarige bromfietser raakte daarbij gewond.


In een bocht van de Seissingel hield een onbekend gebleven automobilist(e) dinsdag rond 16.00 uur niet voldoende rechts en kwam daardoor op de weghelft van het tegemoetkomend verkeer, waar op dat moment de uit Middelburg afkomstige bromfietser reed.

Om een aanrijding te voorkomen week de bromfietser uit. Hierbij kwam hij ten val en raakte gewond aan zijn enkel en knie. De bromfiets raakte zwaar beschadigd. De automobilist(e), die reed in een blauwe stationwagen, is niet gestopt maar doorgereden.

 
De politie zoekt getuigen van dit verkeersongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slachtoffer (30-7-2009 om 17:31)
Ik was degene op de scooter en de automobiliste heeft me duidelijk gezien, en er was een hele harde knal toen ik viel, ook is er een auto gestopt die het gezien had. De titel is niet overdreven, de automobiliste zat fout en dat moet ze geweten hebben en is doorgereden omdat zij toch geen schade had
Vlissinger (29-7-2009 om 19:15)
Aangezien ze elkaar niet geraakt hebben heeft de automobilist waarschijnlijk niets gemerkt, mogelijk was deze met andere dingen bezig dan autorijden, de titel van dit onderwerp is dan ook weer erg overdreven
Cookie-instellingen beheren