Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Mannen dineren zonder te betalen

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - De politie heeft woensdagavond twee Vlissingers aangehouden nadat zij in een restaurant hadden gegeten zonder af te rekenen.

De twee, 23 en 51 jaar oud, hadden voor meer dan honderd euro gegeten en gedronken bij een horecagelegenheid aan de Markt. De eigenaar ging achter de mannen aan en trof hen later aan bij een bushalte op de Veerseweg. De mannen verstopten zich in een heg, maar werden toch gevonden.


Even later, rond 19.20 uur, zijn ze door de politie aangehouden op de Kanaalweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (31-7-2009 om 15:46)
@ ron: pek en veren ? eten bij het leger des heils ? dan doen ze toch al lang niet meer ?
Frans (31-7-2009 om 09:11)
@Bewoner, dat jij het normaal vindt dat mensen stelen van hardwerkende middenstanders die al genoeg last hebben van de crisis, dat zal allemaal wel. Ik vind het niet normaal en deze gasten moeten worden gepakt. Dan ga je maar werken. Dat moet ik ook.
Ron (30-7-2009 om 21:32)
Pek en Veren. En als ze het inderdaad niet zouden kunnen betalen dan kunnen ze gaan eten bij het Leger des heils , al is snert met dit weer ook niet alles. Je kan een restauranthouder ook niet zomaar voor deze kosten laten opdraaien.
D. (30-7-2009 om 20:16)
Dus als je eigenaar ben van een restaurant en zwervers of mensen zonder geld bij jouw eten voor meer dan hondert euro kunnen ze tegen je zeggen: geef de regering maar de schuld ik wil een keer goed eten? Nee sorry zo zit het niet !
Restaurant eigenaar (30-7-2009 om 15:00)
@bewoner: Als iedereen die geen cent te makken heeft dan zelf mag kiezen waar men gaat eten zonder te betalen ( wat volgens u ook nog logisch is ) dan kunnen wij allemaal wel sluiten. Dat is hetzelfde als stelen op welke manier dan ook!! Dit zijn geen zielige figuren maar dieven.
Van mij (30-7-2009 om 14:47)
@bewoner: al heb je niet veel eten mag je dan wel zulke dingen gaan doen??? Je hebt altijd je verstand nog bij en snapt heus wel dat zoiets fout kan gaan. Je gaat toch geen eten stelen op zo'n manier??!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren