Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pijnlijke knie na aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.21 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een aanrijding op de kruising Axelsestraat / Zuidlandstraat in Terneuzen is woensdag een aanrijding gebeurd.


Een 79-jarige automobilist reed om 12.00 uur over de Zuidlandstraat en stak de kruising met de Axelsestraat over in de richting van de Dokweg. Hij verleende geen voorrang aan een 34-jarige plaatsgenoot die over de Axelsestraat reed.

Een inzittende klaagde over pijn in zijn knie. Allebei de auto's raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
The Canadees (31-7-2009 om 09:26)
Haha, nee bejaarden zijn nu ineens de schuld volgens mathijs. nee wat maak je me nu man, Ik zei toch mensen moeten eens meer fatsoen gebruiken op de weg. IOok voor die deelnemers moet respect worden opgebracht. Mensen zijn zelfzuchtig en eigenwijs uin Holland.
The canadees (30-7-2009 om 20:35)
Precies, daar gaat geen stoplicht wat aan veranderen. Nee de mensen moeten eens wat fatsoenlijker aan het verkeer deelnemen, defensief gebruik maken van de weg. Ja ik weet het , haast haast. Tot men zelf eens een ongeval krijgt. Maar dat is dan wel verdient.
Ev (30-7-2009 om 16:40)
'kijken is wel de truc daar' Euh, dat is daar inderdaad een grote truc.
Matthijs (30-7-2009 om 16:23)
Begrijp me niet verkeerd, ik gun het ze wel, maar veel bejaarden zijn gewoon niet meer in staat om een auto te besturen. voor een keuring gaan ze wel naar een arts die ze toch wel goedkeurt ook als ze hun hoofd niet kunnen draaien. En de reactiesnelheid is vaak niet meer wat het ooit was.
Inge (30-7-2009 om 14:08)
Ik kom vaak over de kruising en aangezien je er soms een kwartier staat te wachten, kan ik me voorstellen dat je uiteindelijk wel haast krijgt. Tis een onoverzichtelijke kruising met veel verkeer van te veel zijden. Het is niet de eerste aanrijding hier en het zal ook zeker niet de laatste zijn.
Frederick (30-7-2009 om 13:26)
Dat valt anders ook wel mee,kijken is wel de truc daar en niet denken het gaat nog wel! We hebben tegenwoordig allemaal haast,en daar gaat een stoplicht niks aan veranderen.
Cookie-instellingen beheren