Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Natuurbeheerder bedreigd in Bruinisse

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.23 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij de Krammersluis in Bruinisse is woensdag een flora en faunabeheerder bedreigd door een Thoolse man.


De Thoolse man, 30 jaar oud, zat met een andere man rond 15.15 uur op een verboden plek te vissen en de beheerder wilde hun visdocumenten controleren. De 30-jarige begon te schelden en te dreigen en de beheerder wilde de man aanhouden. De twee mannen verlieten echter de visstek.

Op de parkeerplaats probeerden zij in een auto weg te rijden, maar de beheerder blokkeerde de uitgang. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen. Opnieuw volgde een scheldpartij, terwijl de andere man weigerde zich te legitimeren. De politie arriveerde en de twee werden opgepakt.
 
De 30-jarige is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (30-7-2009 om 19:18)
Proficiat Eindelijk iemand die op durf te treden tegen dit soort a-sociale figuren . Meestal komen ze overal mee weg. Gaat mij nog niet eens over de overtreding, maar het gedrag wat wordt vertoond.
Zoop (30-7-2009 om 16:33)
Wat een aso's
Klaas (30-7-2009 om 11:36)
Nu hebben de natuurbeheerders en of boswachter normaal meer besef en mensenkennis dan die jongens in die blauwe pakken. In de regel mensen waar je mee kan praten. Als je het dan nog verziekt vraag je om opgepakt te worden en een hele vette prent te krijgen.
Cookie-instellingen beheren