Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie pakt (school)drugsdealers op

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen week meerdere personen opgepakt op verdenking van de handel in drugs. Enkele Middelburgers zouden ook op scholen hebben gedeald.


De eerste reeks aanhoudingen vond op woensdag 22 juli plaats. Een 29-jarige Middelburger werd in zijn woning aangehouden omdat hij er van werd verdacht vanuit zijn woning drugs te dealen. In de woning trof men drugs aan. Deze zijn in beslaggenomen.

Diezelfde dag zijn ook twee Middelburgers van 16- en 19 jaar aangehouden. De 16-jarige dealde in opdracht van de 29-jarige. Op 28 juli werd naar aanleiding van het onderzoek ook nog een 15-jarige Middelburger aangehouden, ook hij wordt verdacht van het dealen van drugs. Ze verkochten de drugs onder meer op scholen.

Gisteravond werden in de Westerstraat in Goes ook twee personen opgepakt op verdenking van drugshandel. Deze 24- en 32-jarige Goesenaars dealden harddrugs. In hun auto trof de politie ene hoeveelheid harddrugs en een weegschaal met cocaïneresten aan.

Deze laatste mannen zijn voorgeleid. De 32-jarige werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 24-jarige zit vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (1-8-2009 om 08:58)
Dus vaders en moeders hou u kids goed in de gaten ook al zijn ze pas 8 of 9 die lui zijn steeds dwingender en een kind is makkelijk over te halen zeker door een ouder iemand hoop dat dit eens stopt er gan zoveel jonge levens naar de knopen alleen maar voor dat verdomde geld
Dotje79 (1-8-2009 om 08:55)
Tja in mijn jeugd werd er al gedeald op de lagere school en dan nog niet te spreken over het middelbaar onderwijs helaas word het zelden erkend en komen de meeste kids er dus al jong mee in aanraking nu heb ik zelf kids maar hou mijn hart vast buiten dat de drugs steeds heftiger word
N (31-7-2009 om 17:54)
Als je zelf gewoon een keer een joint opsteekt, zie je dat het helemaal niet zo veel uit maakt. Maar met mate, net als alles in dit leven. Jammer dat er nog veel rechtste zeeuwse rakkers zijn: wat de boer niet kent..
Laurens (vader) (31-7-2009 om 14:56)
Goede actie van de politie: ik wil geen drugsdealers op school. En het is mij te makkelijk om te zeggen dat dit komt vanwege het drugsbeleid van de gemeente. Alsof dan alles maar is toegestaan. Graag hard optreden.
Jo met de banjo (31-7-2009 om 14:09)
Hoi, kunnen ze die dealerstjes die dealen in Westkapelle dan ook niet aanpakken en opbergen
Mr bean (31-7-2009 om 12:33)
Ouders praat met je kinderen ,zodat ze weten wat het is een jointje ,voorlichting geen taboe van maken. en ja de shops open zodat je weet waar de wiet en shit zit, gecontroleerd verkopen is beter dan zoals het nu gaat .
Cookie-instellingen beheren