Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt van dijk bij Tholen

Toegevoegd: 30-07-2009, 15.14 uur
Automobilist rijdt van dijk bij Tholen
Door: Jan-Willem Kempeneers

THOLEN - Donderdagmiddag is een 18-jarige automobilist met zijn auto in een sloot langs de Oud-Vossemeersedijk terecht gekomen.


Omstreeks 13:30 uur werden de politie en een ambulance naar de aangegeven locatie ter hoogte van industrieterrein Welgelegen tussen Tholen en Oud-Vossemeer gestuurd. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de uit de gemeente Tholen afkomstige bestuurder al uit de auto te zijn. De ambulance is vervolgens niet meer ter plaatse geweest.

De man reed over de dijk richting Oud-Vossemeer toen hij in een bocht voelde dat de achterkant van zijn auto uitbrak. Hij verloor hierdoor de macht over het stuur en reed de dijk af om vervolgens in een sloot tot stilstan te komen. Onderweg raakte hij nog een boom die geheel afbrak. De flink beschadigde auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (31-7-2009 om 06:59)
Sterkte jongen en leer er wat van!
Cookie-instellingen beheren