Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Vijftien arrestaties in overlastgebied

Toegevoegd: 31-07-2009, 08.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in het zogeheten Vlissingse overlastgebied woensdagavond in totaal vijftien aanhoudingen verricht.


Volgens de politie werden onder meer mensen aangehouden die alcohol dronken op straat en ondanks het samenscholingsverbod toch op straat bij elkaar kwamen. Ook waren er mensen die in het bezit waren van drugs.

De politie hield ook mensen aan voor het opgeven van een valse naam, het rijden zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van een ID-kaart. Ook voldeed niet iedereen aan de bevelen en vorderingen van de politie.
 

Het Vlissingse samenscholingsverbod geldt sinds 6 juli in de Bossenburgh, de Scheldestraat en omgeving en het deel van het Middengebied rondom de Hercules Segherslaan. Volgens de gemeente was dat nodig omdat de overlast in die buurten de laatste tijd zo erg toenam dat sprake was van een veiligheidsprobleem. Het verbod duurt tot zeker 1 oktober, maar kan daarna eventueel worden verlengd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (31-7-2009 om 12:25)
Hehe politie en zeker ook gemeente vlissingen, ze zijn allemaal wakker nu ,reed gisteren door de bloemenlaan en zag op elke hoek politie staan net als in de schelde straat .eindelijk gebeurt erwat en kunnen de kinderen zometeen weer veilig naar school . dat we maar weer trots mogenworden op vliss
A (31-7-2009 om 11:17)
Peter, dit is een aantal jaren toen het buurtcomite er nog was ook al geprobeerd maar daar was toen geen sprake van want je zit daar ook met veel ouderen die gebruik maken van de bankjes al weet ik ook niet wanneer maar dit is dus geen optie want het is een doorgaande wandelroute
Tja (31-7-2009 om 10:29)
Open meer shops die langer open mogen blijven .Vaak zijn het gasten die blowen..Laat ze dan hun eigen suf roken in de shop.. Souburger als je de albert hein al onveillig vind..raad ik je aan om niet buiten zeeland te gaan..Ben benieuwd hoe bang je wel niet ben in Breda, Amsterdam,Rotterdam enzo...
Frans (31-7-2009 om 09:15)
@Peter, oudere mensen willen ook zitten. Je gaat niet zomaar bankjes weghalen omdat een paar apen hier misbruik van maken. Politie moet gewoon meer zichtbaar zijn op straat. Je ziet ze alleen maar met 50 man tegelijk op een grote controle. Gewoon goed patrouilleeren dus.
Peter (31-7-2009 om 09:05)
Bankjes op de president rooseveltlaan verwijderen
Souburger (31-7-2009 om 08:50)
Moeten ze in middelburg ook doen,bij de alberthein in middelburg ,je voelt je steeds onveiliger op straat .
Cookie-instellingen beheren