Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijftien arrestaties in overlastgebied

Toegevoegd: 31-07-2009, 08.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in het zogeheten Vlissingse overlastgebied woensdagavond in totaal vijftien aanhoudingen verricht.


Volgens de politie werden onder meer mensen aangehouden die alcohol dronken op straat en ondanks het samenscholingsverbod toch op straat bij elkaar kwamen. Ook waren er mensen die in het bezit waren van drugs.

De politie hield ook mensen aan voor het opgeven van een valse naam, het rijden zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van een ID-kaart. Ook voldeed niet iedereen aan de bevelen en vorderingen van de politie.
 

Het Vlissingse samenscholingsverbod geldt sinds 6 juli in de Bossenburgh, de Scheldestraat en omgeving en het deel van het Middengebied rondom de Hercules Segherslaan. Volgens de gemeente was dat nodig omdat de overlast in die buurten de laatste tijd zo erg toenam dat sprake was van een veiligheidsprobleem. Het verbod duurt tot zeker 1 oktober, maar kan daarna eventueel worden verlengd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (31-7-2009 om 23:42)
En dan Peter? Hangen we toch op onze opgevoerde scooters? Denk niet dat jou oplossing helpt.
Prima (31-7-2009 om 20:25)
Graag verlenging van dit samenscholingsverbod en de daarbij horende acties. Ik woon in zo'n gebied en het optreden van de politie is duidelijk merkbaar. Veel politie op straat te zien en echt een stuk rustiger in de buurt. Dat geeft minder ergernis en een veiliger gevoel. Politie, Ga zo door !!!!!
N (31-7-2009 om 18:00)
Ja goeie die van de Albert Heijn! En als er geen samenscholingsverbod komt, dan moeten er minimaal van die irritante klembord mensen heen gestuurd worden die die samenscholers een baan aanbieden/smeren!
Ikke (31-7-2009 om 15:40)
Ja die bankjes moeten zeker weg of wat aan die gasten gedaan worden,, ik vermijd die straat zo veel mogelijk voel me er heel ongemakelijk,, alleen met mijn vriend samen durf ik er door als meisje alleen,, vermijd ik die plek echt zo veel mogelijk
Timo (31-7-2009 om 15:35)
Goede actie, vaker doen! inderdaad... bankjes weghalen. je wordt zelf geïntimideerd (middelvinger opsteken, mes of pistool laten zien, etc.) bij het voorbij rijden met de auto... oplossing: meer grote razzia's
Zoop (31-7-2009 om 14:34)
Je zal maar op een flat wonen zonder balkon, moet je dan maar binnen blijven? Of verplicht rondjes blijven lopen en de mensen die je kent alleen groeten zonder een praatje op een mooie zomer avond ? Even met zijn allen een ijsje gaan halen kan ook niet meer. Voetballen in het park? De lol is eraf.
Cookie-instellingen beheren