Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw weigert alle medewerking

Toegevoegd: 31-07-2009, 08.49 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie heeft gisteravond de handen vol gehad aan een vrouw die dronken achter het stuur was gekropen, maar weigerde een blaastest te doen.


De vrouw was rond 23.10 uur tegen een geparkeerde auto aangereden in de Burgemeester Baasstraat. Omdat de agenten aan de vrouw merkten dat zij flink gedronken had, wilden ze een blaastest bij haar afnemen. De vrouw weigerde echter alle medewerking. Ze wilde weer in haar auto stappen en wegrijden. Dit konden de agenten echter beletten.

Ook op het politiebureau werkte zij niet mee aan de gevorderde ademanalysetest, ook een bloedtest weigerde ze te laten uitvoeren. Hierop is het rijbewijs van de vrouw ingenomen.

De 45-jarige inwoonster van de gemeente Tholen werd ingesloten ter ontnuchtering. De vrouw zit nu nog vast en wordt vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jannie (31-7-2009 om 18:28)
Nooit meer d,r rijbewijs geven. voor het zelfde geld rijdt ze iemand aan en dan? Zo iemand leert het toch niet zonder alcohol te rijden.
Bastiaan (31-7-2009 om 15:35)
Misschien beseft die vrouw niet wat er zich in het verkeer afspeelt,ik hoop dat deze mevrouw eens na gaat denken. Want het is toch wel jammer dat u dat niet beseft.
Zoop (31-7-2009 om 13:17)
Je zou toch denken dat deze "dame" oud en verstandig genoeg is. niet dus. drank maakt meer kapot.....
Ad (31-7-2009 om 12:00)
Nooit meer terug geven dat rijbewijs.
Pippa (31-7-2009 om 11:05)
Bij zo,n iemand het rijbewijs voorgoed afpakken! En een flinke boete! Hoeveel verkeersslachtoffers door drank achter het stuur? SCHANDE!
Lennard (31-7-2009 om 10:24)
Haar rijbewijs nooit meer terug geven.
Cookie-instellingen beheren