Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Jongen slaat trimmer met ketting

Toegevoegd: 31-07-2009, 08.53 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een trimmer uit Sliedrecht is gisteravond tijdens het hardlopen in Terneuzen met een ketting geslagen door een groepje fietsers.


De man werd rond 18.15 uur ter hoogte van de Peter van Anrooylaan letterlijk op de hielen gezeten door een drietal fietsende jongens. Twee dagen eerder had hij dit ook al meegemaakt en het begon hem danig de keel uit te hangen.

Op een gegeven moment draaide hij zich in een flits om. Eén van de jongens schrok hier zo van dat hij in de bosjes terechtkwam met zijn fiets. Hierop werd hij kwaad en gooide zijn rugzak af. Hij pakte een ketting en haalde uit. De jogger weerde echter de slag af. Hierdoor liep hij wel verwondingen op aan zijn arm.

De man kon de ketting te pakken krijgen en trok hem uit de handen van de jongen. Die maakte zich hierop uit de voeten, hij vergat echter zijn rugzak mee te nemen. De jogger had wel een idee wat hij daarmee kon doen. Hij heeft de politie gebeld en gemeld wat er aan de hand was geweest.

Agenten hadden juist op het bureau in Terneuzen de 14-jarige Terneuzense jongen en zijn moeder opgevangen. Zij waren hevig verontwaardigd, omdat de rugzak van de jongen zojuist zomaar was afgepakt door een jogger. Ook zou de jongen zonder reden een klap hebben gekregen van de onbekende jogger. De jongen is, in plaats dat hij een aangifte kwam doen, nu dus als verdachte gehoord op het politiebureau.

De zaak wordt verder onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cientje (31-7-2009 om 14:29)
Tja , al is de leugen nog zo snel ...... Ach ja de rest weet je wel .. niet slim om te jokken tegen je mama nu kan je geen potje meer bij d`r breken jongen ..... Mans genoeg om stoer te doen ,dan ook mans genoeg om je straf te ondergaan of in dit geval je nederlaag...
Achiel (31-7-2009 om 14:28)
Als ik ga fietsen neem ik ook altijd een fietsketting mee in mijn rugzak... Komt mij over als een stel aso's/tokkies. Hiermee heeft Jeugd en gezin maar weereens gefaald.
Tjaa (31-7-2009 om 14:21)
Ik vind dit echt belachelijk, deze man is mishandeld en wordt nu gezien als de verdachte in de zaak, ik vind dat deze jongen dubbel gestraft moet worden
Zoop (31-7-2009 om 13:14)
Fietsten die jongens dan op de stoep of liep de joggert op straat ?
Erik (31-7-2009 om 12:16)
Knap van de jogger dat hij niet heeft teruggeslagen met de ketting, deze man verdient een lintje. Wat moet je met deze jongens, tuig van de eerste categorie? Als ouders moet je ook flink bij je eigen te raden gaan, jogger sterkte.
Sander (31-7-2009 om 12:11)
Smerig spelletje wat deze jongen hier speelt. Eerst de stoere kerel uit hangen en huilie huilie doen op het politie bureau... Typisch geval van de jeugd van tegenwoordig!
Cookie-instellingen beheren