Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Gewonde bij botsing Scharendijke

Toegevoegd: 01-08-2009, 00.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - Op de Brouwersdam aan de zijde van de Noordzee vond vrijdag omstreeks 20.30 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's die daarbij flinke schade opliepen.

Een 53-jarige automobiliste uit Burgh-Haamstede kwam uit de richting van Ellemeet en wilde linksaf slaan naar Beachclub Perry's om daar te parkeren. Vermoedelijk heeft zij geen voorrang verleend aan een auto die haar tegemoet kwam rijden uit de richting van Ouddorp.


Deze auto botste vervolgens tegen de rechterzijde van de auto van de 53-jarige vrouw. In beide auto's zaten ieder vier inzittenden. Eén van hen liep bij het ongeval een hoofdwond op en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Zierikzee.

Uit onderzoek bleek dat de 53-jarige vrouw onder invloed van alcohol had gereden. Zij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar kreeg ze een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren