Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen soms (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Skimmers actief bij tankstation

Toegevoegd: 01-08-2009, 13.15 uur
Door: Roland de Jong
SINT LAURENS - Bij het Tamoil tankstation van Auto Sturm aan de Noordweg in Sint Laurens zijn skimmers actief geweest.


Volgens de politie werd vandaag bij het onbemande tankstation skimapparatuur aangetroffen. Met behulp van zulke apparatuur kunnen mensen de magneetstrip van de pinpas of creditcard kopiëren. Wanneer ook de pincode wordt bemachtigd, bijvoorbeeld met behulp van een hele kleine camera, kan geld opgenomen worden van de rekening van het slachtoffer.

Meestal merken gedupeerden het skimmen pas later, wanneer het geld van hun rekening is afgeschreven. De politie raadt mensen dan ook aan om hun bankrekening te controleren als zij onlangs bij het betreffende tankstation hebben gepind.
  
Slachtoffers wordt aangeraden zich te melden bij de politie.
 
Zie ook:
- 'Kleine kans op slachtoffers skimmers' (01-08-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flipie (1-8-2009 om 13:52)
En als daders opgepakt worden , worden z enaa rverhoor vrijgelaten....maar owee als je 5 km./uur te hard rijdt, hulde aan de politie!!!!
Froukje (1-8-2009 om 13:41)
Je kan toch ook nergens meer fatsoenlijk pinnen zonder overal om je heen te moeten kijken of alles af te schermen? Tijd voor een systeem waarbij dit niet meer mogelijk is. Kunnen zulke lui niet worden opgespoord? Er zijn toch ook videocamera's bij zo'n pompstation?
Cookie-instellingen beheren