Weerbericht:
Later vanavond en veen toenemende kans op mist. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

'Kleine kans op slachtoffers skimmers'

Toegevoegd: 01-08-2009, 17.55 uur
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - Er is maar een kleine kans dat mensen het slachtoffer geworden zijn van de skimapparatuur bij het Tamoil tankstation Auto Sturm in Sint Laurens. Dat zegt Tamoil.
 
Volgens Patrick van Kaam van Tamoil is er in de betaal- en registratieapparatuur van het tankstation een speciale fraude-alarmering ingebouwd. "Dit heeft er voor gezorgd dat de betreffende betaalautomaat in alarm is getreden. Hierdoor kon geen gebruik meer gemaakt worden van de gemanipuleerde automaat."


Volgens Van Kaam zoekt de politie momenteel nog uit of er inderdaad niemand het slachtoffer is geworden van de skimmers, maar de kans daarop lijkt dus klein. Hij benadrukt dat het alleen kan gaan om klanten die tussen 03.00 en 09.00 uur hebben getankt.
 
Zie ook:
- Skimmers actief bij tankstation (01-08-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shell Roosevelt (3-8-2009 om 23:35)
Pinner (1-8-2009 om 23:11 uur): Helaas, beste Pinner, moeten we je melden dat dergelijke apparaatjes vrijwel niet te onderscheiden zijn van de echte. Ze liggen op het origineel en zijn slechts een halve centimeter dik. Wij hebben hier voorbeelden liggen, mocht je geinteresseerd zijn.
Souburger (2-8-2009 om 14:11)
We moeten gewoon weer bij de balie in de banken het geld halen,en alle buiten pin apparaten weg halen,dat kan dus ook niet meer,wat een land is dit toch .
Rita (2-8-2009 om 10:24)
Bert, om je uit een droom te helpen. Er hangen niet overal camera's bij pinautomaten. Er wordt aangegeven dat het kan dat er videofilm wordt gemaakt. De ene bank doet dit wel de andere niet, men suggereert dat het er altijd is. He zou niet verkeerd dit bij onbemande stations altijd te doen.
Pinner (1-8-2009 om 23:11)
Ze zouden eens moeten publiceren hoe zo’n skimming systeem/ apparaat er uitziet, dat pingebruikers het makkelijker kunnen herkennen. Ook zou je verwachten dat skimmers nog eens moeten komen om het op te halen, dan kun je ze toch op heterdaad betrappen? Je hoort te vaak dat dit gebeurt!
Bert (1-8-2009 om 19:21)
Ze zouden ook overal camera's moeten ophangen, net als bij de pin-automaten bij de banken het geval is
Cookie-instellingen beheren