Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Bekeuringen bij controle in Cadzand

Toegevoegd: 02-08-2009, 15.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
CADZAND - De politie Zeeland heeft afgelopen nacht een controle gehouden in Cadzand. Er werden diverse bekeuringen uitgeschreven.


De politie deelde drie bekeuringen uit voor het niet voeren van fietsverlichting en één bekeuring voor het niet volgens van het verplichte fietspad. Verder werd er één persoon bekeurd die alcohol dronk op straat en één persoon voor het gebruiken van softdrug op straat.

Tot slot was er één persoon zo dronken dat hij een bekeuring kreeg voor openebare dronkenschap.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (3-8-2009 om 11:48)
Nou nou poeh poeh, wat een resultaat. Maar ondertussen wordt alles wat los en vast zit gesloopt en al het vechten is na de joy zijn ze nergens te bekennen. Klaag klaag ja, maar het is niet meer dan de realiteit.
Maaike (2-8-2009 om 22:04)
Fijn dat de politie alle fout parkeerders langs de kust afgelopen zaterdag heeft bekeurd. Vervelend dat men langs de kant van de weg parkeert terwijl er een gele streep is. Slechts 5 a 10 meter verder een parkeerterrein waar men de auto kan parkeren voor slechts € 3,50. Ga zo door!
DORPSGENOOT (2-8-2009 om 19:17)
Een goede zaak dat deze gedragingen worden gecontroleerd en gesanctioneerd, nu nog de snelle rakkers die de 60 km aan hun laars lappen Koos Spee zegt over deze lieden aan de kant op de bon en registreren die hap. triest dat het zo moet.....
Cookie-instellingen beheren