Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor vuurwapen en drugs

Toegevoegd: 02-08-2009, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 17.30 uur zijn twee mannen aangehouden in Vlissingen. De mannen waren in het bezit van harddrug en een vuurwapen.


In het kader van de aanpak van de overlast en de controle op het samenscholingsverbod surveilleerden agenten in het Middengebied in Vlissingen. Door hen werd een vermoedelijke drugsdeal gezien in de omgeving van de Pres. Rooseveltlaan. Op het moment dat de agenten de mannen willen aanspreken gingen ze er vandoor. Na een korte achtervolging worden beiden aangehouden.

Bij een 21-jarige Vlissinger wordt een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen en bij een 24-jarige Middelburger treft men een vuurwapen aan. Beiden zijn in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (4-8-2009 om 15:02)
@Rinus, Compliment voor de politie? Omdat ze het toevallig zien gebeuren? Komop zeg. Als de politie z'n werk gewoon goed doet dan hadden ze daar niet eens staan dealen in de eerste plaats.
Marc (4-8-2009 om 13:12)
De oorzaak lijkt misschien wel hebzucht, maar daar is ook een diepere uitleg over. Ook al is de hebzucht groot, wanneer het benul om er voor te gaan werken groter is, is ook hebzucht geen probleem. Ik wil ook van alles maar mijn opvoeding weerhoud mij ervan.
Frans (3-8-2009 om 18:00)
@Frans en Marc, wat een onzinnig verhaal. Je kunt de oorzaak niet aanpakken. De oorzaak is 9 van de 10 keer gewoon pure hebzucht. Hoe willen jullie hebzucht voorkomen? Gewoon de bak in met die gasten, zo lang mogelijk. Dat is het enige wat helpt.
Rinus (3-8-2009 om 15:01)
Mijn complumenten voor de politie dat mag best wel eens gezegd worden inplaats van alleen maar commentaar in veel gevallen.
Zoop (3-8-2009 om 13:57)
Jammer ad de B, dit kabinet zet de mariniers liever in verweganustan in of om piraten te vangen op een verre zee. daar wordt de wereld veiliger van...
Frans Rietmeijer (3-8-2009 om 13:43)
Marc, ik heb niets aan je reactie toe te voegen en ben het helemaal met je eens. Nog maar eens een keer: In de gevangenis worden de goeden slecht en de slechten slechter. (Spaanse copla)
Cookie-instellingen beheren