Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 259 km

Aanhoudingen voor vuurwapen en drugs

Toegevoegd: 02-08-2009, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 17.30 uur zijn twee mannen aangehouden in Vlissingen. De mannen waren in het bezit van harddrug en een vuurwapen.


In het kader van de aanpak van de overlast en de controle op het samenscholingsverbod surveilleerden agenten in het Middengebied in Vlissingen. Door hen werd een vermoedelijke drugsdeal gezien in de omgeving van de Pres. Rooseveltlaan. Op het moment dat de agenten de mannen willen aanspreken gingen ze er vandoor. Na een korte achtervolging worden beiden aangehouden.

Bij een 21-jarige Vlissinger wordt een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen en bij een 24-jarige Middelburger treft men een vuurwapen aan. Beiden zijn in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (2-8-2009 om 17:34)
Zo zie je maar zo'n samenscholingsverbod werkt ook maar beperkt. Vroeg of laat komt de overlast wel weer terug of duikt het ergens anders op. Ik denk dat we beter de oorzaken kunnen aanpakken.
Moi (2-8-2009 om 16:53)
Goed werk , bezem erdoor daar en al het gaaies eruit zwiepen.
Konijntje (2-8-2009 om 16:05)
Lekkere ventjes dan. Met een vuurwapen op zak gaan dealen in drugs. Zet deze jonge knaapjes maar eens voor tien jaar vast, maar dat zullen de linkse rechters wel niet doen. Wat dat betreft kunnen we amerika wel achterna kwa straffen.Dat zou beter zijn dan die slappe hap hier
Cookie-instellingen beheren