Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Motorrijder (17) schrikt van bij en valt

Toegevoegd: 03-08-2009, 08.46 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Een 17-jarige motorrijder is gisteren in IJzendijke zo geschrokken van een bij in zijn helm dat hij ten val kwam.

De jongen, afkomstig uit de gemeente Sluis en uiteraard nog niet in het bezit van het benodigde rijbewijs, reed rond 12.00 uur over de Oranjestraat. Achterop zat zijn 14-jarige vriendin, een meisje uit dezelfde gemeente.


De jongeman reed in de richting van Parkzicht toen de bij plotseling zijn helm invloog. De jongen schrok en reed tegen een paal. De twee kwamen ten val en raakten beiden gewond. Ze werden naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kapellenaar (3-8-2009 om 15:38)
@ Zoop Hou alsjeblieft die onzin (voor)oordelen bij je! Waar slaat het op om de zeggen dat het een smoesje was, die jongen is toch écht niet expres tegen die paal aangereden, hoor! Slachtoffers: beterschap! Wacht nog maar even tot je een rijbewijs hebt, lijkt me veiliger... ;p
Frans (3-8-2009 om 12:58)
@Joost, en dat noem jij "het kwaad"? Hij had natuurlijk niet op die motor moeten zitten maar om zoiets "het kwaad" te noemen is wel heel overtrokken. Maar het is natuurlijk lekker makkelijk oordelen achter je Aldi PC..
Kelly (3-8-2009 om 11:37)
Ja ik heb er geen medelijden mee met zo iemand moet je maar niet op een motor rijden als je nog maar 17 ben stom
Zoop (3-8-2009 om 10:52)
Een bij ? wat een zinloos smoesje. zeker om niet af te gaan bij bekenden.
Angelique (3-8-2009 om 10:15)
Joost, als je dit al als het kwaad ziet, wil ik weleens een mening van je horen over echt erge dingen. Hopelijk hebben ze niks ernstigs! En wens ik ze veel beterschap
Johan (3-8-2009 om 10:11)
Je zal maar zo iemand tegemoet komen, onverzekerd kan iemands en zijn leven verwoesten.
Cookie-instellingen beheren