Weerbericht:
Vooral in het noorden bewolking, overdag zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorrijder (17) schrikt van bij en valt

Toegevoegd: 03-08-2009, 08.46 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Een 17-jarige motorrijder is gisteren in IJzendijke zo geschrokken van een bij in zijn helm dat hij ten val kwam.

De jongen, afkomstig uit de gemeente Sluis en uiteraard nog niet in het bezit van het benodigde rijbewijs, reed rond 12.00 uur over de Oranjestraat. Achterop zat zijn 14-jarige vriendin, een meisje uit dezelfde gemeente.

De jongeman reed in de richting van Parkzicht toen de bij plotseling zijn helm invloog. De jongen schrok en reed tegen een paal. De twee kwamen ten val en raakten beiden gewond. Ze werden naar het ziekenhuis vervoerd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans Rietmeijer (3-8-2009 om 10:04)
Wat een "omawijsheid"Joost, dit had een ervaren motorrijder ook kunnen gebeuren. Ben blij dat het relatief goed afgelopen is.
Blauw?? (3-8-2009 om 09:56)
Tja, blij dat hij een paal heeft geraakt en geen kinderen! De politie zou wat vaker in de dorpen moeten controleren op het rijbewijs bezit, en niet alleen maar verstoppertje spelen en flitsen!!!
John (3-8-2009 om 09:38)
Zo zie je maar weer, dat de jeugd zich niets aantrekt van de verkeersregelingswet waarin staat dat je pas een motor mag besturen als je inbezit bent van het daarvoor geldig rijbewijs deze jongen zou nooit meer een rijbewijs moeten kunnen halen
Joost (3-8-2009 om 08:49)
Tjah, zo zie je maar weer. Het kwaad straft zichzelf!