Weerbericht:
Wisselvallig en aan zee soms veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder (17) schrikt van bij en valt

Toegevoegd: 03-08-2009, 08.46 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Een 17-jarige motorrijder is gisteren in IJzendijke zo geschrokken van een bij in zijn helm dat hij ten val kwam.

De jongen, afkomstig uit de gemeente Sluis en uiteraard nog niet in het bezit van het benodigde rijbewijs, reed rond 12.00 uur over de Oranjestraat. Achterop zat zijn 14-jarige vriendin, een meisje uit dezelfde gemeente.


De jongeman reed in de richting van Parkzicht toen de bij plotseling zijn helm invloog. De jongen schrok en reed tegen een paal. De twee kwamen ten val en raakten beiden gewond. Ze werden naar het ziekenhuis vervoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkk (8-8-2009 om 14:44)
Idereen doet wel eens iets wat volgens de wet verkeerd is niemand heeft er last van gehad dus alleen de jongen nou hij heeft zijn lesje wel geleerd
Frans (4-8-2009 om 18:57)
@Noe, leer jij eerst maar eens fatsoenlijk Nederlands.
De Zeeuw (4-8-2009 om 14:13)
@ allen: Waarom zit iedereen hier elkaar af-te-katten. Jullie lijken allemaal wel een stel kleuters (en dat moet dan de moderne ouderen voorstellen) hahaha.... Het is erg wat er gebeurd is en ik hoop dat de slachtoffers niet te veel schade hebbe. Motoren interesseren me geen moer. Afschaffen!!!
Noe (3-8-2009 om 21:43)
Frans,nou nou nou,hij mocht niet op de motor,en ja dat gaat fout,,daarom rijbewijs halen,en je krijgt hem als je zo,n ding kan beheersen,en leren te behendigen,en de regels.met je lydl pc
DJ (3-8-2009 om 20:02)
@Frans R. Een ervaren bestuurder zal dit ziet zo snel hebben. Als je serieus deelneemt aan het verkeer train je jezelf hoe je dient te handelen in zulke situaties. Steekt er bv.een kat of konijn over? Eerst denken, dan handelen. Zo kunnen heel wat ongelukken voorkomen worden.
Dennis (3-8-2009 om 18:57)
WoW wat een brave burgers hebben we hier zeg, die doen waarschijnlijk nooit iets wat bij wet verboden is. Hierdoor hebben ze heel veel tijd over om over andere mensen te oordelen..................in mijn wereld heet dat volk SAAI!!