Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde (84) rijdt 40 op snelweg

Toegevoegd: 03-08-2009, 12.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft zondagavond het rijbewijs ingenomen van een 84-jarige automobilist uit de gemeente Goes. De man reed 40 kilometer per uur op de snelweg.


Volgens de politie bracht de man het overige verkeer en zichzelf in gevaar. Een van de getuigen had de man al gesproken bij een tankstation langs de A58. Omdat de man een verwarde indruk maakte, besloot deze getuige de man op te wachten toen deze de snelweg weer wilde oprijden.

Om andere weggebruikers te waarschuwen bleef de getuige met de alarmlichten aan achter de 84-jarige man rijden. De politie werd gebeld waarna de bejaarde bestuurder op de Deltaweg in Goes aan de kant werd gezet.
 
De politie bekijkt nog of de man zijn rijbewijs mag behouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (4-8-2009 om 11:29)
Harry we weten allemaal wat minimaal en maximaal snelheid inhoud. Iedereen rijdt zoals hij wil maar 60 waar 80 mag is echt niet verkeerd. We hebben allemaal geleerd dat je zelf verantwoordelijk bent voor je rij gedrag. Ik erger me aan mensen die geen richting aan geven als ze moeten afslaan.
Harry (4-8-2009 om 11:18)
@Tom e.a. is geven en nemen in het verkeer. ik erger me aan normale personen auto's die veel te traag rijden. caravans en vrachtwagens mogen niet harder, ook nix mis mee dus. wel slakken op de veerse dam waar 100 mag en gewoon 50 rijden om van het uitzicht te genieten. 40 op de A58 spant de kroon
C (4-8-2009 om 11:03)
Die man mag van mij heel de dag door me straat rijden hoor .. inplaats van die idioten die 70 door de straat rijden waar je maar 30 mag.. kunnen onze kinderen tenminste veilig oversteken wat een commentaar toch allemaal zou me niks verbazen dat de helft nooit normaal 30 rijden waar het hoort
Jaap G (4-8-2009 om 00:02)
Jongens en Meisjes, Niet zeuren maat het gas errop, in plaats van langzame slakken en al bellende bellers met 110 op de linkerbaan!!!
B. (4-8-2009 om 00:02)
Tja... zo geen rijbewijs nee, dit is te gevaarlijk. gratis vervoer??? er zijn taxipassen voor bejaarden waar ze voor een appel en een ei vervoerd worden. Het OV op diverse dorpen is minder goed geregeld dan het collectieve taxivervoer.
Zenge (3-8-2009 om 23:44)
Toevallig heb ik deze ook zien rijden. Dit was nog voor arnemuiden (net bij nieuw en st Joostland. Complimenten voor de persoon die de politie heeft gewaarschuwd en verkeer gealermeerd. Schaam me een beetje dat ik toeterend deze bejaarde inhaalde. Als ik de reden wist, maar goed....
Cookie-instellingen beheren