Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde (84) rijdt 40 op snelweg

Toegevoegd: 03-08-2009, 12.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft zondagavond het rijbewijs ingenomen van een 84-jarige automobilist uit de gemeente Goes. De man reed 40 kilometer per uur op de snelweg.


Volgens de politie bracht de man het overige verkeer en zichzelf in gevaar. Een van de getuigen had de man al gesproken bij een tankstation langs de A58. Omdat de man een verwarde indruk maakte, besloot deze getuige de man op te wachten toen deze de snelweg weer wilde oprijden.

Om andere weggebruikers te waarschuwen bleef de getuige met de alarmlichten aan achter de 84-jarige man rijden. De politie werd gebeld waarna de bejaarde bestuurder op de Deltaweg in Goes aan de kant werd gezet.
 
De politie bekijkt nog of de man zijn rijbewijs mag behouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hardrijders (3-8-2009 om 20:07)
@ Harry, je ergert je dood aan mensen die 90 km/h op de snelweg rijden. Dan moet je maar nooit geen vrachtwagenchauffeur worden. Ik erger me dood aan rijders die denken dat de weg van hunzelf is en dus alles voor hun moet wijken omdat ze harder rijden dan de rest.
René (3-8-2009 om 19:58)
Nou Jeroen, dan hoop ik niet dat je richting Vlissingen-Oost achter een vrachtwagen komt te rijden.... Anders haal je zelf de 80 niet....
Tom (3-8-2009 om 19:57)
@ Harry: inhalen gevaarlijk op de snelweg?? Een vrachtwagen of auto met caravan rijdt toch ook maar 90, is toch ook niet gevaarlijk...
Anoniem (3-8-2009 om 19:30)
Nou Zoop wat er mis is met 90 op een snelweg wat denk je zelf mensen gaan inhalen en daardoor gebeuren er ook ongelukken dus hou je gewoon aan de snelheid die gegeven wordt.
Engeltje (3-8-2009 om 18:58)
Ik erger me wel eens dood aan snelheidsduivels en mensen die geen verkeersregels kennen waarom een man bekeuren die te zacht reed, de man is in de war. Mijn complimenten aan de getuigen.En Harry je kan toch gewoon inhalen
Eise (3-8-2009 om 18:50)
@Jeroen Dat je 100 mag wil niet zeggen dat je ook altijd maar 100 moet rijden. Het is een max. snelheid en geen min. snelheid! Het is zo dat je je aan de snelheid van je voorgangers dienst aan te passen en als dat 80 is is dat 80. So what? 80 is niet veel te langzaam hoor!
Cookie-instellingen beheren