Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind zwaargewond na val van trampoline

Toegevoegd: 03-08-2009, 21.31 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Op een camping net buiten Grijpskerke is maandagavond een kindje zwaargewond geraakt toen het van een trampoline viel.
 
Het ongelukkige voorval deed zich rond 20.45 uur voor op een camping aan de Jacob Catsweg. Het onfortuinlijke kind, waarvan nog geen gegevens bekend zijn, kwam naast de trampoline op de grond terecht. In eerste instantie leek het erop dat het kind zich niet meer goed kon bewegen. Daarom werd de assistentie ingeroepen van de traumahelikopter uit Nijmegen ingeroepen.
 
De helikopter is uiteindelijk niet meer ingezet. Hoe het kind er nu aan toe is kon de politie vanavond echter nog niet zeggen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (7-8-2009 om 11:39)
Allen dank voor het commentaar en de goede wensen. Is gelukkig goed afgelopen. Na onderzoek in ziekenhuis bleek er weinig aan de hand. vriendelijke groet, de ouders
Matthijs (4-8-2009 om 15:23)
Als de trampoline is ingegraven en je valt er naast dan val je iig minder diep, al is dat maar 1 meter. Hoeveel personen zaten er trouwens op dat ding? Ze zijn namelijk maar bedoelt voor 1 persoon tegelijk en niet voor 10 zoals je vaak ziet. Iig een spoedig herstel toegewenst aan het kind.
Di (4-8-2009 om 15:16)
Ben het met Kees eens! een ongeluk zit gewoon in een klein hoekje! We hebben zelf een trampoline met een net en hou ze altijd in de gaten, en vooral onze jongste telg want die weet ook precies hoe ze er af kan. Maar hoe goed je soms ook oplet...het is gebeurd voordat je er erg in hebt hoor.
Campinghoudster (4-8-2009 om 15:07)
Wat jammer dat buitenstaanders zo snel oordelen. Op de trampolines staat duidelijk vermeld dat er maar één persoon tegelijk op mag springen. Kinderen springen vaak met velen tegelijk erop. Op campings (net als in speeltuinen) ligt ook verantwoordelijkheid bij de ouders!
Piet (4-8-2009 om 11:21)
De meeste ongelukken met kinderen gebeuren op een trampoline. Daar is onderzoek naar gedaan. Het gaat dan vooral om botbreuken. Ingraven dan? Lijkt mij ook niet veilig. De smak die je maakt op de harde grond nadat je lichaam het elastische van het springen gewent is lijkt me nml niet zo lekker.
Kees golf (4-8-2009 om 11:19)
De beste stuurlui staan aan wal, als we jullie advies op zouden volgen, kunne we de ambulances weg doen want dan gebeurd er tog niks weer, ongeluk zit in een eel klein hoekje, maar dat snapt men hier niet.. alleen maar nutteloos comentaar geven.. sterkte voor het kind..
Cookie-instellingen beheren