Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij botsing

Toegevoegd: 04-08-2009, 15.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
NOORDWELLE - Bij een aanrijding op de Stoofweg bij Noordwelle is vanmiddag een 61-jarige motorrijder uit Drunen zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 12.15 uur in botsing met een busje. De motorrijder reed over de Stoofweg richting Renesse, komende vanuit Zierikzee. De automobilist, een 20-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht, naderde uit de tegenovergestelde richting en sloeg linksaf de N57 op. Daar kwam hij in botsing met de motorrijder.

De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen ter assistentie, maar hoefde uiteindelijk niet meer ter plekke te komen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Volgens de politie raakte de bestuurder van de auto niet gewond.
 
De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht. De brandweer van Haamstede is ter plekke gekomen om een lekkage aan één van de betrokken voertuigen te verhelpen en het wegdek schoon te maken. Rijkswaterstaat kwam ter plekke om het verkeer om te leiden. De kruising was tot 14.30 uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motor-mario (5-8-2009 om 00:07)
Klassiek geval (voor de zoveelste keer dit jaar) van linksaf slaan zonder goed te kijken. Hoe moeilijk is dat nou? Dergelijke fouten kunnen een medemens het leven kosten. Hier kun je als motorrijder niet op anticiperen. Je kunt hooguit je eigen snelheid beperken, maar of dat genoeg is...
Automobilist (4-8-2009 om 23:26)
Het is inderdaad een levensgevaarlijk kruispunt. Met enige regelmaat zie je hier ongelukken en bijna ongelukken gebeuren. Het is hoog tijd dat dit kruispunt eens wordt aangepakt. Met de aanleg van een rotonde zal het een veel veiligere situatie worden. Betrokkenen en familie sterkte.
Niet levensgevaarlijk (4-8-2009 om 22:47)
@Kobus, dit kruispunt is NIET levensgevaarlijk. Er passeren hier dagelijks duizenden voertuigen, en zouden die dan allemaal geluk hebben gehad, en die ene zo'n pech?? Nee hoor, maar je moet wel uit je doppen kijken als je iets doet, en als je dat niet doet, dan is het pas levensgevaarlijk
Dik (4-8-2009 om 22:46)
Sterkte aan de betrokkenen .het is daar inderdaad een gevaarlijk punt , als je ziet hoeveel verkeer er via de dammenroute rijdt zou het beter zijn een vloeiende bocht naar de brouwersdam en een afslag naar Renesse te maken.(is gelijk de snelheid er uit).
Rien (4-8-2009 om 21:01)
Wat rijden er toch een sukkels (de automobilist in dit geval) op de weg, ik sta er elke keer weer versteld van en helaas is er weer een kwetsbare motorrijder de dupe van. Nou hopelijk kost hem dat minstens een punt (liefst meer) van zijn rijbewijs. Het is maar een motor denkt men dan meestal.
Anja (4-8-2009 om 18:52)
Natuurlijk hoort daar een rotonde, maar er moet eerst iets gebeuren met fatale afloop, dan wordt er pas ingegrepen. Betrokkenen en familie sterkte.
Cookie-instellingen beheren