Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Motorrijder zwaargewond bij botsing

Toegevoegd: 04-08-2009, 15.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
NOORDWELLE - Bij een aanrijding op de Stoofweg bij Noordwelle is vanmiddag een 61-jarige motorrijder uit Drunen zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 12.15 uur in botsing met een busje. De motorrijder reed over de Stoofweg richting Renesse, komende vanuit Zierikzee. De automobilist, een 20-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht, naderde uit de tegenovergestelde richting en sloeg linksaf de N57 op. Daar kwam hij in botsing met de motorrijder.

De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen ter assistentie, maar hoefde uiteindelijk niet meer ter plekke te komen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Volgens de politie raakte de bestuurder van de auto niet gewond.
 
De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht. De brandweer van Haamstede is ter plekke gekomen om een lekkage aan één van de betrokken voertuigen te verhelpen en het wegdek schoon te maken. Rijkswaterstaat kwam ter plekke om het verkeer om te leiden. De kruising was tot 14.30 uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kobus (4-8-2009 om 16:30)
Het word eens tijd dat ze dat kruispunt eens aan gaan pakken, want dat is levensgevaarlijk! Een rotonde zou de uitkomst zijn denk ik.
Anoniem (4-8-2009 om 16:18)
Ik wil alle betrokkenen heel veel sterkte wensen, zowel voor de motor rijder als voor de chaffeur van het busje. ik hoop dat de moter rijder voorspoedig zal hestellen van zijn verwondingen. sterkte!
Cookie-instellingen beheren