Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorrijder zwaargewond bij botsing

Toegevoegd: 04-08-2009, 15.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
NOORDWELLE - Bij een aanrijding op de Stoofweg bij Noordwelle is vanmiddag een 61-jarige motorrijder uit Drunen zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer kwam rond 12.15 uur in botsing met een busje. De motorrijder reed over de Stoofweg richting Renesse, komende vanuit Zierikzee. De automobilist, een 20-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht, naderde uit de tegenovergestelde richting en sloeg linksaf de N57 op. Daar kwam hij in botsing met de motorrijder.

De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen ter assistentie, maar hoefde uiteindelijk niet meer ter plekke te komen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Volgens de politie raakte de bestuurder van de auto niet gewond.
 
De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht. De brandweer van Haamstede is ter plekke gekomen om een lekkage aan één van de betrokken voertuigen te verhelpen en het wegdek schoon te maken. Rijkswaterstaat kwam ter plekke om het verkeer om te leiden. De kruising was tot 14.30 uur afgesloten voor het verkeer.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (5-8-2009 om 13:52)
Waar zie jij haaientanden dan? sterkte aan alle betrokkenen.
Jan (5-8-2009 om 11:54)
De beste stuurlui zitten achter de pc zo te zien!! Iedere bestuurder heeft wel eens, dat hij/zij een fout maakt en iets over het hoofd ziet. Meestal loopt dat goed af, en hoef je alleen je zweet van je voorhoofd af te vegen. Soms ook niet daarom sterkte voor beide bestuurders
Motorrijder (5-8-2009 om 10:05)
Denk je leuk een dagje te gaan toeren. Soms denk ik , zou de leeftijd voor het behalen van een rijbewijs niet verhoogd moeten worden?
Souburger (5-8-2009 om 08:25)
Mensen,waar staan haaiepunten ook weer voor,ik weet het wel,GEBRUIK ZE DAN OOK IS,en rij niet gewoon door,je bent niet alleen op de wereld .
Truus (5-8-2009 om 06:25)
Voor mensen die niet kijken helpt alleen een stoplicht. En dan is het nog maar afvragen of ze het zien. Er waren maandelijks ongevallen bij deze kruising en de weg is al aangepast. Een jaarlijkse cursus "verkeersoverzicht" zou prima zijn voor elke verkeersdeelnemer.
Rob (5-8-2009 om 00:33)
Een moment van onoplettendheid kan voor de motorrijder zeer ernstige en ook vaak levenslange gevolgen hebben.Bijna zonder uitzondering zijn ernstige motorongelukken de schuld van de automobilist.In de rijdende huiskamer met radio , telefoon, televisie is geen oog meer voor het omringende verkeer.