Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Jongen gewond na sprong van paalhoofd

Toegevoegd: 04-08-2009, 15.59 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op het strand Westduin bij Dishoek is maandagmiddag een jongen gewond geraakt toen hij ongelukkig van het paalhoofd was gesprongen.


De jongen, ongeveer vijftien jaar oud, sprong rond 15.15 uur van het paalhoofd. Hij raakte gewond aan zijn rug en bovenbeen en had een flinke vleeswond. Strandwachten legden een wonddrukverband aan waarna het slachtoffer met een boot naar Vlissingen is vervoerd.

Het slachtoffer werd afgezet bij het badstrand en daarna met de strandambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (5-8-2009 om 08:20)
Anja en cor,wat een stomme reactie,je zeurt zeker nergens over ,die strandwachten zijn er voor om mensen te helpen,ook als er mensen die lomp zijn om van een paalhoofd te springen,dus hou op met dat gezeur,waar gaat het over ? .
Els (4-8-2009 om 23:55)
Denk dat anja niet jong is geweest. Wie heeft er niet afgesprongen, wie heeft er niet krabben gezocht ertussen. Je zat onder de schrammen van de pokken. Maar dat was leuk, je speelde. En dat mag niet omdat ze ouder zijn, wijzer. Er van leren doen ze wel, gelukkig. Iedereen maakt fouten.
Jeroen (4-8-2009 om 20:07)
Lomp is het niet, kan het goed begrijpen ik ben ook 15 geweest, dat is op die leeftijd gaaf...en tja ongelukjes gebeuren nou eenmaal, we zijn gelukkig nog geen robots die op olie lopen :')
Kees (4-8-2009 om 18:10)
Ik vraag me af als ik de reactie van anja lees of zij ook een jeugd heeft gehad waarin ook leuke dingen gedaan werden, ik ben het er mee eens dat ze niet uigescholden moeten worden maar verder...............................denk na voordat je een reactie geeft
Cor (4-8-2009 om 17:15)
Anja ik ben het helemaal met je eens. maar hij doet het, als hij genezen is waarschijnlijk gewoon weer. Ze weten toch alles beter
Harry (4-8-2009 om 17:02)
Gelukkig goed afgelopen. Maar kan gebeuren door zulke capriolen. Toch een gemis die duiktoren in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren