Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Hennepkwekerij in woning Sluiskil

Toegevoegd: 04-08-2009, 16.34 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - In een woning in Sluiskil is dinsdag een hennepkwekerij ontdekt. Dat heeft de politie bevestigd.


De politie is vanmiddag binnengetreden in het pand aan de Leidinglaan. De kwekerij bestond uit 450 hennepplanten waarvan ongeveer 300 waren volgroeid. Politieagenten hebben de kwekerij samen met medewerkers van de gemeente Terneuzen ontruimd.

In de woning was niemand aanwezig. Er zijn geen arrestaties verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tiswel (6-8-2009 om 01:22)
Het punt is gewoon dat het illegaal is of je nu wel of geen werk hebt.Hier moeten ze gewoon veel hardere straffen opzetten.Niks geen geldboetes,gewoon een flinke gevangenisstraf.Zo leren ze het wel af!!!
Frans (5-8-2009 om 17:23)
@Zoop, er is werk zat. Maar je moet het wel willen.
Frederick (5-8-2009 om 11:52)
Goed gesproken Jan!
Zoop (5-8-2009 om 09:40)
@ jan. "wie niet werkt zal niet eten" ? is dat uit een nazi concentratiekamp of zo? Een beetje hufterig om te zeggen nu een steeds grotere groep niet meer kan werken omdat er gewoon geen werk genoeg meer is voor iedereen. Dus die moeten maar verhongeren volgens u? Hopelijk wordt u werkeloos.
Anne (5-8-2009 om 09:30)
Alles word duurder en je verdiensten worden steeds minder. Op den duur moet je wel iets doen om je hoofd boven water te houden... De een doet dat in de vorm van een lening, waardoor ze nog meer in de problemen komen. Een ander doet dat door een kwekerij..
Jan (4-8-2009 om 22:17)
Als je je hoofd boven water wilt houden, moet je zwembandjes om doen. Misdaan aanpakken en niet te zacht. Wie niet werkt zal niet eten. Diegene die niet werken kunnen wens ik sterkte, maar blijf wel eerlijk.
Cookie-instellingen beheren