Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Drie mishandelingen in de provincie

Toegevoegd: 08-01-2006, 19.01 uur
Door: Roland de Jong & Politie Zeeland

MIDDELBURG - Zondag heeft zich tot drie keer toe een mishandeling voorgedaan. De incidenten vonden plaats in Middelburg, in Kloosterzande en in Sas van Gent.

De politie stelt een onderzoek in na de mishandeling van een 18-jarige inwoner uit Oost Souburg, zondag rond 02.25 uur in de Gravenstraat in Middelburg. De jongeman was met een aantal vrienden de fietsen aan het pakken om naar huis te gaan toen een onbekende jongen hen lastigviel.

Na een woordenwisseling gaf de onbekende hem een koopstoot en een vuistslag in zijn gezicht. Zijn bril raakte hierdoor beschadigd en hij liep verwondingen op aan zijn neus en aan zijn oogkas.

In de Cloosterstraat in Kloosterzande is zondag om 03.45 uur een 24-jarige inwoner uit de gemeente Hulst aangehouden op verdenking van mishandeling van een 22-jarige inwoner uit diezelfde gemeente. De 24-jarige wordt ervan verdacht de 22-jarige in zijn gezicht te hebben geslagen. Deze deed aangifte van mishandeling.

Op het Vlaanderenplein in Sas van Gent is zondag om 03.10 uur een 21-jarige inwoner uit de gemeente Terneuzen aangehouden. Hij duwde en sloeg een andere jongen zonder dat daar enige aanleiding toe was. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren