Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Zes arrestaties in Vlissingen

Toegevoegd: 04-08-2009, 22.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het kader van de aanpak van overlast in het Middengebied van Vlissingen heeft de politie dinsdagmiddag en -avond zes aanhoudingen verricht.


Er werden zes personen in de leeftijd van 24 t/m 53 jaar aangehouden waaronder vijf Vlissingers en één Middelburger. Allen waren in het bezit van een kleine hoeveelheid harddrugs die door de politie in beslag zijn genomen.

De aangehouden personen zijn in verzekering gesteld in afwachting van verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een werker (5-8-2009 om 18:42)
Voor de politie een grote pluim.Voor hen is dit ook niet echt een leuke klus denk ik.Maar ze moeten de orde wel handhaven ook ben ik het ermee eens dat ze allen aan het werk gezet moeten worden,.Ik werk ook niet alleen voor het geld maar ook voor de kontaktenDus Werken die lui ipv luieren
Zoop (5-8-2009 om 18:07)
Wat een onzin "er is altijd werk te vinden". Ddat betwijfel ik dat dat altijd zo is voor iedereen. Neemt niet weg dat ze wel eens iets zinvollers zouden kunnen doen. Mogelijk doen ze het wegens geld problemen?
Tja (5-8-2009 om 18:03)
@Matthijs..Was maar waar dat dat helpt. Uitkering brengt ook veel voordelen. Als je bijv alle uitkering zou schrappen in probleemgebied dan heb je 3 maanden later zwervers overal in de wijk . logisch denk ik?Ik heb het al vaker gezegd kijk maar naar amerika en oordeel. Ben wel blij voor jullie.
Matthijs (5-8-2009 om 17:33)
@Tja: Idd. Ze zouden een begin kunnen maken met het verlagen/schrappen van uitkeringen voor mensen die te lui zijn om te werken. Er is ALTIJD werk te vinden. Dat dit je droombaan niet is, is dan jammer. En blijf ze maar hinderlijk volgen om te voorkomen dat ze weer in de fout gaan.
Ano (5-8-2009 om 15:31)
@tja! Idd! de irislaan is een van die straten Bloemenlaan is ook niet veel beter!
Tja (5-8-2009 om 13:31)
Ik ben blij voor jullie .Alleen en nu? Valt het jullie niet op dat ze al het ' tuig' gewoon verhuizen . En dan een andere wijk een probleem wijk wordt. Let maar op, over 2 jaar is een andere wijk helemaal k*t. Laten we de oorzaken ook aanpakken!.Daar heb je meer aan i.p.v. alles laten verhuizen.
Cookie-instellingen beheren