Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met auto te water in Zierikzee

Toegevoegd: 04-08-2009, 22.18 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 27-jarige man is dinsdagavond met zijn auto te water geraakt bij de Levensstrijdweg in Zierikzee.


In een bocht verloor de man, afkomstig uit Bosnië Herzegovina, rond 20.00 uur door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hierna belandde de auto op zijn kop in de sloot. De bestuurder kon zelf uit zijn auto komen en had door het ongeval geen letsel opgelopen. Zijn auto raakte flink beschadigd.

De 27-jarige bestuurder werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Daar bleek dat hij onder invloed van alcohol achter het stuur had gezeten. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (5-8-2009 om 14:00)
Veel van die figuren uit die hoek vinden het doodgewoon hoor. Veel zijn de hele dag zo zat als een tor, zelfs nuchter kunnen ze zich al moeilijk normaal gedragen omdat de verkeers etikette daar nu eenmaal anders is als hier
Ron (5-8-2009 om 13:17)
@ Jan"Ook drankrijders zijn mensen" ! Sorry? ik denk dat elke drankrijder egoïst is die niks met andere "mensen" te maken willen hebben! ...want die rijden/lopen in de weg, maar ja iedereen heeft helaas rechten in dit "te vrije en te softe land" Elk glas teveel is en blijft er 1 teveel!
Jan verdam (5-8-2009 om 11:18)
Ook drankrijders zijn mensen die kinderen, partner of ouders hebben. Goed dat deze hulpverlener (?) niet mag bepalen wie wel of niet geholpen moet worden. In dit geval was gezien het rijverbod van 3 uur de overschrijding niet goed te spreken maar wel minimaal. Laat justitie de maatregelen bepalen.
Ron (5-8-2009 om 10:10)
Ben ik blij dat mijn echtgenote en haar vriendin toevallig een andere route hadden genomen met het rondje lopen! Je zal er maar gelopen hebben met zo'n vuile zatlap die daar weer als een idioot rijd!! Van mijn part meteen uitzetten die gast!
Mar (5-8-2009 om 06:05)
Ja fijn , ik hoop dat hij ook opdraaid voor de gemaakte kosten dat zou wel zo eerlijk zijn . Iemand in echte nood had ze wel nodig kunnen hebben en dat voor zo'n zuiplap.
Snap t niet (5-8-2009 om 00:11)
@volvo een rijverbod van 3 uur betekent dat je ongeveer anderhalf glas te veel hebt gedronken, dus dat valt ook wel weer mee.....
Cookie-instellingen beheren