Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Elf kinderen in problemen door vloedgolf

Toegevoegd: 04-08-2009, 22.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen zijn dinsdagmiddag in totaal elf kinderen uit zee gehaald nadat zij in de problemen waren gekomen door een vloedgolf.

Op het Vlissingse strand wordt continu door strandwachten gewaarschuwd voor de gevaren voor de grote golven die passerende zeeschepen met regelmaat veroorzaken. De vloedgolf van vanmiddag werd precies rond hoogwater veroorzaakt.


Diverse personen en goederen werden nat en de strandwacht moest in totaal elf kinderen uit zee halen die door de golf in de problemen waren gekomen. Niemand raakte ernstig gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (9-8-2009 om 17:21)
@Zoop. Dat dacht ik dus al. Je moet nog een hoop leren.
Nollestrand (7-8-2009 om 13:06)
Er mogen ook wel eens meer strandwachten op het nollestrand lopen, want nu is het net of er alleen maar strandwachten op het badstrand lopen. Ook op het nollestrand varen de schepen hard voorbij en doen zich gevaarlijke situaties voor...........
Matthijs (6-8-2009 om 18:54)
@zoop: Enig idee hoeveel mensen op het strand afkomen? Nee idd. je hebt geen idee. Als het strand weg gaat dan komen die mensen ook niet meer en geven ze dus ook geen geld meer uit in vlis voor parkeren, cafe en/of winkels. Mensen moeten hun EIGEN verantwoordelijkheid nemen en NADENKEN!
Zoop (5-8-2009 om 18:02)
@ frans, jazeker student bedrijfskunde. Sorry hoor, maar de economie moet verder. Het is afwegen van belangen, internationale handel tegenover een te verwaarlozen korte termijn winst in een regio. Uiteindelijk zal dit ten voordele werken van de consument. Niet zwemmen dus.
Matthijs (5-8-2009 om 17:50)
Mensen verkijken zich nog al makkelijk in de waterverplaatsing van zo'n schip en bijna nergens varen ze zo dicht langs de kust. Het strand sluiten is belachelijk. En de strandwacht zit er voor jouw veiligheid. Als je niet wil luisteren dan zou je eigenlijk verwijderd moeten worden v/h strand.
Frans (5-8-2009 om 17:24)
@Zoop, jij bent zeker student?
Cookie-instellingen beheren