Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij Yerseke bij toeval ontdekt

Toegevoegd: 05-08-2009, 12.47 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In een woning aan de Damstraat in Yerseke is vannacht bij toeval een hennepkwekerij ontdekt.


De politie kreeg rond 03.15 uur een melding binnen dat er een ruit was vernield van een woning aan de Damstraat. Ter plaatse gekomen troffen ze daar de geschrokken bewoner aan. Hij vertelde dat op de bovenverdieping van zijn woning hij twee in werking zijnde hennepkwekerijen had met zo goed als oogstrijpe planten.

In totaal ongeveer 350 stuks. De bewoner werd ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Door medewerkers van de gemeente is de kwekerij inmiddels ontruimd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilse (5-8-2009 om 17:53)
Martin, je zal er maar naast wonen, het risico op brand is aanzienlijk, er wil wel eens zo'n "lampje" doorbranden en daarnaast wordt bijna altijd illegaal stroom afgetapt, waar we de kosten fijn met z'n allen voor betalen ergens onder kosten-zus of zo op de rekening van de energieleverancier.....
Zoveel gezeur om niks (5-8-2009 om 17:46)
Wat een simpele ziel echt waar en zulke mensen hard aanpakken nee dat werkt krijg je die rotzooi alleen maar meer op straat dealen etc laat iedereen lekker in ze huis kweken van al dat gezeur met de coffeeshop overlast straat dealen zal allemaal een heel stuk minder worden!!!
Martin (5-8-2009 om 16:39)
Erg merkwaardig... Maar dat is het hele softdrugsbeleid in Nederland. Legaliseren, en ipv. deze mensen het leven zuur te maken zou de politie beter achter ECHTE boeven aan kunnen gaan.
Ronny (5-8-2009 om 15:37)
Zulke gasten moet je direct uit hun huis zetten,en niks geen medeleiden meer hebben,ze weten heel goed wat ze doen .
Zoop (5-8-2009 om 13:47)
Een merkwaardig verhaal, heeft die bewoner dat dan vrijwillig verteld? Of woonde hij/zij daar niet en kwam er nu toevallig achter?
O jee (5-8-2009 om 13:02)
Ha ha ha wat een bak. Ja, zo kan je natuurlijk ook een hennepkwekerij verlinken, anoniem en wel......
Cookie-instellingen beheren