Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie auto's beschadigd bij botsing A58

Toegevoegd: 05-08-2009, 20.53 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een aanrijding op de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland zijn woensdagmiddag drie auto's beschadigd geraakt.


Een 54-jarige vrouw uit Hoogstraten moest rond 12.30 uur in verband met het overige verkeer stoppen. Een achter haar rijdende 20-jarige man uit Roosendaal remde eveneens. Een daarachter rijdende 21-jarige man uit Bladel kon echter niet tijdig meer stoppen.

Er volgde een aanrijding waarbij alle drie de auto's beschadigd raakten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (6-8-2009 om 19:31)
@Vlissinger: Idd. Weer een ongeluk die net als 93% van alle ongelukken veroorzaakt is door niet opletten en kleven (wat weer een gevolg is van telangzaam rijdende linksplakkers). Daar zouden ze , ondanks dat het geen geld opleverd, eens iets aan moeten doen. Dan word het weer veiliger op de weg.
Vlissinger (5-8-2009 om 21:25)
Afstand houden....gewoon niet zo op je voorganger plakken. Misschien leren vooruit kijken, verder kijken dan je voorganger.. Dat scheelt een hoop ongelukken
Cookie-instellingen beheren